Sreda, 24/04 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
24/04Zrinjski vs Sarajevo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/04/2024 17:24
Zrinjski će u okviru 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu Sarajeva. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.
Zrinjski

Ekipa iz Mostara je uspijela u poslednjih par kola da se približi prvoplasiranom Borcu i sada je samo 5 poena razlike, što je itekako dostižno. Zrinjski je u nizu od 4 vezana meča u kojima su ostvarili trijumf, a u poslednjem kolu su slavili protiv Sloge iz Doboja sa 0:2. Prethodno su se protiv istog tima proslavili i plasirali u finale kupa u kom će snage odmjeriti upravo protiv glavnog konkurenta za titulu - Borca. Ova sezona je za njih svakako istorijska pošto su uspijeli da se kvalifikuju u Ligu konferencija i tamo odigraju neke sjajne mečeve.

Sarajevo

Tim sa Koševa je ove sezone daleko od borbe za titulu, ali će do kraja sezone sigurno voditi ogromnu bitku za poziciju broj 4 i borbu za kvalifikacije. U poslednje vrijeme igraju veoma dobro i nalaze se u sjajnoj formi, pošto na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz, a u poslednjem kolu su remizirali protiv lidera na tabeli ekipe Borca sa 1:1. Jesenas su uspijeli da savladaju Zrinjski na svom terenu, ali su nakon toga u Mostaru poraženi sa 2:0.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Zrinjski slaviti u ovom veoma bitnom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.50 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.