Petak, 26/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
26/04Fortaleza vs Boka JuniorsDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
23/04/2024 20:52
Pored Kopa Libertadores, sredinom nedelje su na programu i mečevi u okviru Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Fortaleze i Boke Juniors. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Fortaleza

Fudbaleri Fortaleze igraju veoma dobro na startu drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu svoje grupe uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je brazilski predstavnik slavio na gostovanju kod Sportivo Trinidensea, kada je bilo 0:2.
U drugom kolu je Fortaleza na svom stadionu demolirala bolivijski Nasional Potosi, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 5:0, zbog čega fudbaleri Fortaleze u veoma lepom raspoloženju dočekuju Boku Juniors u ovom kolu.

Boka Juniors

I Boka Juniors u veoma lepom raspoloženju dočekuje ovaj duel protiv Forataleze u Kopa Sudamerikani, pošto je ovaj tim nedavno u četvrtfinalu ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa eliminisao svog najljućeg rivala River Plejt, rezultatom 2:3.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Kopa Sudamerikane, trenutno se tim sa Bombonjere nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
U prvom kolu su Kavani i drugari remizirali na gostovanju kod Nasional Potosija kada nije bilo pogodaka, da bi u drugom kolu ovaj tim slavio na Bombonjeri protiv Sportiva (1:0).

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma zanimljiv susret na kom po našem mišljenju neće biti previše pogodaka, a sva je prilika da Boka Juniors neće doživeti poraz pa vam hrabro preporučujemo da se opredelite za duplu šansu X2 uz kvotu 1.60 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.