Petak, 26/04 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
26/04Dundalk vs BohemiansUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
24/04/2024 11:54
Vreme prolazi a ekipa Dandalka nikako da upiše pobedu i teško je očekivati da to urade protiv odličnog Bohemijansa. Utakmica irske lige igra se u petak od 20.45.
Dandalk

Pre samo par sezone Dandalk je dominirao u prvenstvu Repubike Irske i osvajao šampionske tittule. Čak su postali prvi irski tim koji je igrao u grupnoj fazi nekog evropskog kupa. Od tada kreće njihov pad, koji nije bio toliko drastičan sve do početka ove sezone. Prošlo prvenstvo su završili na 5. mestu, tako su ostali bez Evrope, a sada će razmišljati o opstanku u ligi. Odigrai su 11 utakmica i za sada imaju pet pobeda i 6 poraza. Sa samo pet osvojenih bodova trenutno su poslednji na tabeli i jedini tim koji još uvek ne zna za trijumf. Zanimljivo je da u poslednjih sedam kola imaju niz remi-poraz-remi-poraz...sa četiri nerešena rezultata i tri neuspeha.

Bohemijans

Gosti su znatno bolje počeli sezonu, na deobi su drugog mesta sa Šelburnom i Deri Sitijem, s tim što je Šelburn odigrao meč više od ove druge dve ekipe. Sa 19 bodova iz 11 utakmica može se reći da su opravdali svoja, ali i tuđa, očekivanja. Prošlu sezonu su završili na 6. mestu i sada im je prvi cilj da se nađu u Ligi konferencija, pošto samo šampion ima šansu da igra kvalifikacije za ostala dva evropska kupa. Bohemijans je sada vezao tri pobede, slavili su prvo na gostovanju kod lidera Šelburna a onda dva puta trijumfovali na svom terenu, protiv Dandalka i Drogede, oba puta minimalnim rezultatom.

Predlog

Dakle pre samo desetak dana ove dve ekipe su se sastale na terenu Bohemijansa a sada se igra na stadionu Dandalka. Prvi meč završen je minimalnom pobedom Bohemijansa, a verujemo da ni u ponovoljenom meču nećemo gledati goleadu. Naš predlog je igra 0-2 gola sa koeficijentom 1.62 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.