Četvrtak, 25/04 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
25/04Herenven vs PSVUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/04/2024 15:28
Herenven će u okviru 31. kola Eredivizije dočekati ekipu PSV-a. Utakmica je na programu u četvrtak od 18 časova i 45 minuta.
Herenven

Ekipa Herenvena je ove sezone  kao i prethodnih godina u samoj sredini tabele i tako im malo nedostaje svake sezone da naprave neki veći iskorak. Trenutno se nalaze na 10. mjestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova, što je 4 boda manje od mjesta koje vodi u doigravanje za Evropu. Loša forma u poslednje vrijeme ih je koštala nešto boljeg plasmana na tabeli, a seriju mečeva bez pobjede prekinuli su u poslednjem kolu, kada su slavili na gostovanju protiv Heraklesa sa 0:2.

PSV

Popularni Filipsovci su ove sezone dominirali kompletnom ligom i već na pola sezone se moglo naslutiti da će oni biti novi šampioni. Sa 81. osvojenim bodom nalaze se na liderskoj poziciji i u ovom momentu imaju 9 bodova više od aktuelnog šampiona i drugoplasiranog Fejnorda. Igraju u sjajnoj formi tokom čitave godine i upisali su samo jedan poraz u ovih 30 kola i to krajem prošlog mjeseca na gostovanju kod ekipe Njimenga. U poslednjem kolu pobjedili su Vitese i to veoma ubjedljivo rezultatom 6:0.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč, pa vam predlažemo igru 3+ koja se plaća kvotom 1.55 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.