Četvrtak, 25/04 - Fudbal, Rumunija, Liga I
25/04Univ. Craiova vs CFR ClujDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
24/04/2024 15:34
Kraijova će u okviru 6. kola plejofa za šampiona Rumunije, dočekati ekipu Kluža. Utakmica je na programu u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.
Kraijova

Univerzitatea je već sezonama unazad veoma konkurentna i uvijek su tu negdje u vrhu i vrlo malo im nedostaje da naprave iskorak i ozbiljnije se umiješaju u borbu za titulu. Trenutno su na 2. mjestu na tabeli sa 34 osvojena boda, 11 manje od prvoplasiranog FCSB-a, ali i svega 2 više od trećeplasiranog Farula, a 3 više od sledećeg protivnika. Nakon dva vezana poraza uspijeli su da trijumfuju u poslednjem kolu na gostovanju protiv neugodnog Sepsija rezultatom 1:3, čime su povratili poljuljano samopouzdanje.

Kluž

Ekipa Kluža je dominirala Rumunijom u poslednjih nekoliko godina, a ove sezone su vrlo rano ostali bez ikakve šanse da ponovo osvoje šampionski tron. Trenutno se nalaze na tek 4. mjestu na tabeli sa 31. osvojenim bodom, a sigurno je da će cilj makar vicešampionska pozicija koja i nije tako daleko. Igraju u veoma promjenljivoj formi, a trenutno su u nizu od 2 uzastopna poraza, od kojih je poslednjih bio protiv ekipe Farula i to sa ubjedljivih 5:1. Ovaj meč je veoma bitan za njih i mišljenja smo da će ostati neporaženi.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da će gosti odigrati čvrsto i da će osvojiti makar jedan bod, pa vam predlažemo igru X2 po kvoti 1.60 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.