Petak, 26/04 - Fudbal, Španija, Segunda
26/04FC Andorra vs Racing Santander1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
25/04/2024 20:45
Andora će u okviru 37. kola Segunde dočekati ekipu Rejsing Santandera. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.
Andora

Tim čiji je vlasnik Đerar Pike je ove sezone u velikoj borbi za opstanak u Segundi, a sigurno je da će čitav tim biti nagrađen ako taj cilj i ostavre. Trenutno se nalaze pretposlednjem mjestu sa 41. osvojenim bodom, što je 4 boda manje od sigurne zone. U poslednjem kolu su remizirali protiv favorizovanog Espanjola i to na gostovanju, a njihova forma u poslednje vrijeme itekako obećava. Sa 28 postignutih golova su najneefikasniji tim u čitavoj ligi.

Rejsing

Santander je nakon 36 odigranih mečeva ove sezone na bilansu od 15 trijumfa, 9 remija i 12 poraza, te se trenutno nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 54 osvojena boda. U poslednje vrijeme igraju u veoma lošoj formi, pa tako na poslednja 3 meča imaju 2 poraza i 1 remi. U poslednjem kolu su remizirali sa Levanteom u meču bez golova. Bod su udaljeni od mjesta koje vodi u doigravanje, pa je sigurno da će se boriti do poslednjeg kola za poziciju broj 8.

 

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će uslijed svega slaviti domaći tim, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 2.20 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.