Petak, 26/04 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
26/04Herta BSC vs Hanover 96Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
26/04/2024 00:07
Nemačka Cvajta polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Herte i Hanovera. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Herta

Fudbaleri Herte igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju nemačke Cvajte, a trenutno se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na šestoplasirani Hanover, a upravo ova ekipa gostuje u ovom kolu kod tima iz Berlina.
Na poslednjih pet mečeva u Cvajti, dojučerašnji prvoligaš je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Karlsruea, kada je bilo 1:1.

Hanover

Što se tiče Hanovera, ovaj tim je trenutno stacioniran na šestom mestu na tabeli i ima deset bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Dizeldorf, pa je zaista teško očekivati da se ova ekipa uključi u borbu za plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, pošto do kraja prvenstva ima još samo četiri kola da se odigra.
Na poslednjih pet mečeva je nekadašnji prvoligaš ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija, a u prošlom kolu je Hanover poražen na svom stadionu od Senkt Paulija, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Utisak je da nas očekuje prava goleada, pošto i jedna i druga ekipa nema šta da izgubi na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da se fokusirate na igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fanatastičnom kvotom 2.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.