Petak, 26/04 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
26/04Jagiellonia Białystok vs Pogoń Szczecin1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/04/2024 05:30
Poljsko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Jagelonije i Pogona. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Jagelonija

Malo ko je mogao da pretpostavi da će fudbaleri Jagelonije igrati ovako dobro u ovogodišnjem izdanju poljske Ekstraklase, a trenutno je situacija takva da se ova simpatična ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Šlonsk.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Jagelonija je ostvarila tri trijumfa, uz po jedan poraz i remi.
U prošlom kolu je lider na tabeli ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Zaglebja, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Pogon

Što se tiče Pogona, trenutno je ovaj tim stacioniran na šestom mestu na tabeli i ova ekipa još uvek ima šanse da se domogne trećeg mesta koje vodi u Ligu konferencije, pošto trenutno ima samo četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Leh.
Na pet poslednjih mečeva u najkvalitetnijem rangu poljskog fudbala ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je Pogon poražen na svom terenu od Pjasta, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Jagelonija nastaviti sa sjajnim partijama u prvenstvu i da će se lider na tabeli ovom pobedom još više približiti šampionskoj tituli, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.