Subota, 27/04 - Fudbal, Španija, La Liga
27/04Almería vs Hetafe1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/04/2024 16:27
Špansko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Almerije i Hetafea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Almerija

Fudbaleri Almerije će nažalost sledeće sezone igrati u Segundi, i to pošto se ova simpatična ekipa nimalo nije proslavila u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli i to sa samo četrnaest osvojenih bodova što je za čak sedamnaest poena manje u odnosu na timove koji se nalaze z bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom stadionu od Viljareala, kada je bilo 1:2.

Hetafe

Svi navijači Hetafea imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju, pošto tim iz predgrađa Madrida nije imao nimalo problema oko opstanka, a da je malo sreće bilo, Hetafe je čak mogao da napadne i plasman u neko od evropskih takmičenja.
Bilo kako bilo, u ovom trenutku se Madriđani nalaze na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario jedan trijumf, dva remija i dva poraza, a u prošlom kolu je Hetafe remizirao protiv Sosijedada na svom terenu.

Naš predlog

Iako je Hetafe pokazao do sada dosta više od svog protivnika na ovom susretu, prednost na ovom meču ipak dajemo Almeriji koja želi na najbolji mogući način da završi ovaj šampionat.
Kladionica Maxbet jedinicu plaća sa fenomenalnom kvotom 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.