Subota, 27/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
27/04Benfika vs Sporting BragaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
26/04/2024 16:33
Još vrlo malo je ostalo do kraja portugalskog šampionata, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Benfike i Brage. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Benfika

Deluje da će svi navijači Benfike ovu sezonu pokušati što pre da zaborave, pošto će je njihova omiljena ekipa nažalost završiti bez trofeja.
Trenutno se tim iz prestonice Portugala nalazi na drugom mestu na tabeli Primeire uz sedam bodova manjka u odnosu na Sporting koji je na pragu nove šampionske titule, druge u poslednje tri sezone.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Evrope slavio na gostovanju kod Farensea, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Braga

Braga igra na veoma visokom nivou ove sezone i deluje da će se ovaj tim do kraja šampionata boriti za treće mesto na tabeli.
U ovom trenutku tim sa Kamenoloma i Porto imaju isti broj bodova i dele pomenuto treće mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Braga je ostvarila četiri trijumfa uz jedan poraz, a u prošlom kolu je ovaj tim slavio na domaćem terenu protiv Vizele, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Veoma težak duel za prognoziranje, ali moramo napomenuti da ovaj duel nema takmičarski značaj za Benfiku, dok bi Bragi mogao dosta da donese i hrabro vam preporučujemo da okušate sreću sa duplom šansom X2 za koju kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.