Nedelja, 28/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
28/04Bornmut vs Brajton Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
26/04/2024 17:19
U ovom kolu je nekoliko utakmica koje nemaju neki preveliki rezultatski značaj. Takva je i ova u Bornmutu. Meč je na programu u nedelju od 15 časova.
Bornmut

Ovo je najbolja sezona Bornmuta u Premijer ligi. Tu pre svega mislimo na njihovu rasterećenost u finišu sezone, a lako je moguće da pokvare plasman do kraja. Uglavnom, ne razmišljaju o opstanku odavno, a to se ranije nije dešavalo. Areolin tim igra odlično a predvodi ga neverovatni Dominik Solanke. Teško će Trešnjice zadržati sjajnog golgetera a to će automatski napraviti velike probleme u narednoj sezoni jer je na tržištu malo takvih igrača, barem onih sa pristojnom cenom. U vanrednom kolu Je bornmut upisao pobedu u Vulverhemptonu i prekinuo kratki niz od tri meča bez trijumfa. Strelac za tri boda ovog puta je bio Semenjo. Sada je Bornmut na 10. mestu i sigurno im je ambicija da prvenstvo završe u gornjoj polovini tabele.

Brajton

Galebovi su pred ovo kolo iza Bormuta a to se odavno nije desilo pred njihov međusobni meč. Galebovi su mnogo obećavali na početku, igrali su odlično i postizali mnogo golova, pa su i u Ligi Evrope uspeli da prođu u nokaut fazu. Negde oko Boxing day-a sve je krenulo lošije, ispali su iz Evrope a u prventvu češće gubili nego pobeđivali. Sve se to odrazilo na tabeli i Brajton je sada tek 11. U četvrtak su odigrali ranije odloženi meč protiv šampiona Mančester Sitija, a i tu se videla njihova trenutna nemoć. Poraženi su pred svojim navijačima sa čak 4:0 i sa dosta pesimizma čekaju poslednje utakmice u sezoni. Opstanak ne može da dođe u pitanje ali se od tima iz poznatog letovališta očekivalo mnogo više, pa čak i da napadne plasman u Ligu šampiona, što je dostugnuće kome su bili baš blizu u prošloj sezoni.

Predlog

Brajton je pet utakmica bez pobede sa dva remija i tri poraza. treba im jedan trijumf za podizanje samopouzdanja pred finiširanje i to bi mogao da bude meč na Vitalitiju. Poslednja tri međusobna okršaja, dva u prošloj sezoni i jedan u ovom, dobio je Brajton, a pošto meč, u takmičarskom smislu, nema neki veliki značaj, golovi su prva opcija. Naš predlog je GG sa koeficijentom koji u kladionici Meridianbet iznosi 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.