Nedelja, 28/04 - Fudbal, Italija, Serija A
28/04Atalanta vs Empoli1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/04/2024 08:41
U nedelju je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atalante i Empolija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Atalanta

Fudbaleri Atalante igraju sjajno u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u finale italijanskog Kupa i to nakon trijumfa na svom terenu protiv Fiorentine, kada je bilo 4:1, uz konstataciju da je Boginja stigla dosta teže do trijumfa nego što to rezultat pokazuje.
Što se tiče prvenstva, tim iz Bergama se i dalje bori za plasman u Ligu šampiona, a u prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija slavili na gostovanju kod Monce kada je bilo 1:2.

Empoli

Što se tiče Empolija, tim iz Toskane je trenutno stacioniran na šesnaestom mestu na tabeli i ima tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa kako sada stvari stoje Plavcima predstoji velika borba za opstanak, možda i do poslednjeg kola.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa uz tri poraza, a u prošlom kolu je Empoli ostvario veoma važan trijumf i to na svom stadionu protiv Napolija, što je bilo veliko iznenađenje, a na kraju je bilo 1:0 za domaćina.

Naš predlog

Iako su Empoliju preko potrebni bodovi, moramo napomenuti da Atalanta igra fenomenalno u poslednje vreme i sigurno je da je ovaj tim favorit na ovom duelu, pa vam savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.