Nedelja, 28/04 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
28/04Flamengo vs Botafogo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/04/2024 09:01
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Botafoga. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Flamengo

Fudbaleri Flamenga igraju na veoma visokom nivou na startu ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a o tome nam najbolje svedoči i trenutna tabela, pošto se brazilski velikan nakon tri odigrana kola nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz sedam osvojenih bodova.
Na tri odigrana meča tim sa Marakane je ostvario dva trijumfa, i jedan remi, a u prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila remizirao na teškom gostovanju kod Palmeirasa, a taj duel je završen bez pogodaka.

Botafogo

I dalje je nestvarno kako je Botafogo prošle sezone uspeo da prospe ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale, i svakako da je ovaj tim proglašen najvećim gubitnikom u prošloj sezoni.
Bilo kako bilo, što se tiče ovogodišnjeg izdanja Serije A, trenutno se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
Do sada je Botafogo odigrao tri meča u elitnom rangu brazilskog fudbala i ostvario dva trijumfa i jedan poraz, a u prošlom kolu je ovaj tim ubedljivo savladao Žuventude sa 5:1.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje veoma zanimljiv susret, a kako sada stvari stoje mišljenja smo da je Flamengo barem u ovom trenutku daleko bolja ekipa i logično je što timu sa Marakane dajemo prednost na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.