Nedelja, 28/04 - Fudbal, Španija, La Liga
28/04Viljareal vs Rayo VallecanoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
27/04/2024 18:15
Viljareal će u okviru 33. kola La Lige dočekati Rajo Valjekano. Utakmica je na programu u nedelju od 18 časova i 30 minuta.
Viljareal

Dugo vremena je popularna “Žuta podmornica” bila u donjem dijelu tabele i njihovi rezultati nisu nimalo obećavali. Međutim po ulasku u novu kalendarsku godinu kao da su u potpunosti promijenili svoj stil igre, nakon čega su počele da se nižu pobjede. Vrlo brzo su napredovali na tabeli, pa se tako trenutno nalaze na 9. mjestu sa 42 osvojena boda. Još uvijek imaju priliku da se uključe u borbu za Evropu, a nakon 2 meča bez ostvarenog trijumfa, u poslednjem kolu su slavili protiv Almerije sa 1:2. 

Rajo Valjekano

Rajo Valjekano je sa 34 osvojena boda obezbijedio opstanak u eliti i za narednu sezonu, a trenutno se nalaze na 14. poziciji. Značajno su podigli nivo svoje igre u poslednje vrijeme, pa tako na poslednja 4 meča imaju po 2 remija i trijumfa. U poslednjem kolu su slavili protiv Osasune na domaćem terenu sa 2:1. Tim iz Valjekasa je ostvario svoj primarni cilj i moglo bi se reći da je u odnosu na prethodnu sezonu, ekipa poprilično nazadovala. Sigurno je da će biti potrebno osvježiti tim, kako bi puni volje ušli u narednu sezonu, koja sigurno neće biti nimalo laka.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.