Sreda, 01/05 - Fudbal, Argentina, Primera
01/05Estudijantes vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/04/2024 21:26
Noć između utorka i srede nam donosi drugi polufinalni duel u okviru ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa u okviru kog će Estudijantes i Boka Juniors odmeriti snage. Početak ovog susreta je zakazan za 01:00h.
Estudijantes

Estudijantes je grupnu fazu ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa završio na drugom mestu na tabeli grupe B, uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Godoj Kruz.
U četvrtfinalu su crveno-beli odmerili snage sa ekipom Barakasa, koja je počišćena sa terena bez većih problema, pošto je krajnji rezultat bio 3:0 za Estudijantes.
Dva puta se u listu strelaca upisao Kariljo, koji je proglašen i za igrača tog susreta, dok je treći pogodak delo Koreje.

Boka Juniors

Boka Juniors je prošle sezone u velikom finalu Kopa Libertadoresa poražena od Fluminensea, a na sve to je ova ekipa igrala jako loše i u prvenstvu, ali i u Liga Kupu.
Sigurno je da će fudbaleri tima sa Bombonjere dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima, i na pravom su putu, pošto je argentinski velikan u četvrtfinalu Liga Kupa eliminisao najljućeg rivala, ekipu River Plejta, a taj duel je završen pobedom Boke Juniors od 3:2, i sigurno je da je to bio jedan od najboljih Superklasika u poslednjih nekoliko godina.

Naš predlog

Estudijantes igra dosta dobro u poslednje vreme, ali smo već pomenuli koliki motiv fudbaleri Boke Juniors imaju da se trofejom u Liga Kupu iskupe svojim navijačima za katastrofalne partije prošle sezone, pa vam hrabro preporučujemo da ovde okušate sreću sa dvojkom za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.