Petak, 03/05 - Fudbal, Japan, J. Liga
03/05Yokohama F. Marinos vs Júbilo Iwata1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/05/2024 13:19
Japansko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jokohame i Ivate. Početak ovog susreta između ove dve ekipe je zakazan za 07:00h.
Jokohama

Fudbaleri Jokohame igraju promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, u ovom trenutku se Marinorsi nalaze na sedmom mestu na tabeli i to pošto je ova ekipa na devet odigranih susreta ostvarila četiri trijumfa, tri remija, ali i dva poraza.
Naravno, poznato je da je ovaj klub jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka, a videćemo da li će tako i biti na kraju.
U prošlom kolu je Jokohama remizirala u gostima kod Osake, a taj duel je završen rezultatom 2:2

Ivata

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, fudbaleri Ivate u poslednje vreme igraju na veoma visokom nivou, pa je tako ova simpatična ekipa na pet poslednjih mečeva u najkvalitetnijem rangu japanskog fudbala ostvarila čak tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz.
Trenutno se Ivata nalazi na dvanaesto mesto na tabeli uz primera radi samo dva boda manjka u odnosu na sedmoplasiranu Jokohamu, kod koje gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je Ivata slavila na svom terenu protiv Mačide, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju dosta dobro u poslednje vreme, pogotovu se to odnosi na gostujuću ekipu, međutim, mišljenja smo da je Jokohama na papiru bolji rival i da će to i pokazati na ovom duelu, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.