Petak, 03/05 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
03/05Palmeiras vs Botafogo ASFUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
01/05/2024 13:48
U noći između četvrtka i petka se igraju poslednji mečevi šesnaestine finala brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Palmeirasa i Botafoga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Palmeiras

Fudbaleri Palmeirasa su prošle sezone nakon fantastičnih partija u finišu šampionata stigli do naslova prvaka Brazila, a sigurno je da i ovog puta Zeleni imaju najviše moguće ambicije.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi tek na dvanaestom mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova, i sigurno je da smo svi dosta više očekivali od Palmeirasa u ovogodišnjem izdanju Serije A.
Međutim, nije strano za ovaj tim da uđe nešto slabije u prvenstvo, a pomenimo da je u prošlom kolu ovaj klub remizirao u gostima kod Sao Paula, kada nije bilo pogodaka.

Botafogo

Botafogo godinama unazad tavori u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, a to je slučaj i ovog puta.
Na startu novog izdanja Serije B ova ekipa igra solidno, pa se trenutno Botafogo nalazi na dvanestom mestu na tabeli, iako je o samoj tabeli još i rano govoriti, pošto su od početka šampionata odigrana samo dva kola.
U prvom je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Amerike Mineiro, kada je bilo 1:1, da bi u drugom kolu Botafogo odigrano nerešeno na gostovanju kod Pajsandua, a taj duel je završen istim rezultatom.

Naš predlog

Palmeiras je ovde apsolutni favorit, a sva je prilika da će nam ovaj duel doneti pregršt pogodaka, pa vam savetujemo da okušate sreću sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.