Petak, 03/05 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
03/05Hamburger SV vs Sankt Pauli1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/05/2024 16:43
Nemačka Cvajta polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hamburga i Senkt Paulija. Početak ovog susreta je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hamburg

Fudbaleri Hamburga igraju promenljivo u završnoj fazi šampionata, a trenutno se nemački velikan nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Fortunu iz Dizeldorfa.
Poznato je da ta treća pozicija na kraju donosi plasman u baraž za ulazak u Bundesligu, i to protiv šesnaestoplasiranog tima iz društva najboljih.
U prošlom kolu je HSV odigrao jedan zaista sjajan meč na gostovanju kod Braunšvajga, na kom je ova ekipa bez većih problema slavila sa 0:4, i tako nagovestila izlazak iz krize.

Senkt Pauli

Što se tiče Senkt Paulija, ova ekipa je trenutno stacionirana na prvom mestu na tabeli, uz čak sedam bodova viška u odnosu na trećeplasiranu Fortunu iz Dizeldrofa, i ukoliko ova ekipa slavi na ovom gostovanju kod HSV-a, doći će i do definitivnog plasmana u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, i to dva kola pre kraja Cvajte.
U prošlom kolu je Senkt Pauli odigrao jedan dosta dobar meč na svom stadionu protiv tvrde Hanse iz Roštoka, a na kraju je lider na tabeli slaviosa minimalnim rezultatom, što je bio povod za veliko slavlje svih navijača ovog kluba.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju ogroman motiv na ovom duelu, međutim, ovo je poslednja prilika da HSV uhvati priključak za trećeplasiranom ekipom Fortune iz Dizeldorfa, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa jedinicom, koju kladionica Superbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.