Petak, 03/05 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
03/05Zrinjski vs Široki BrijegPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
01/05/2024 21:37
Zrinjski će u okviru 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu Širokog Brijega. Utakmica je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta.
Zrinjski

Istorijska sezona za Zrinjski još uvijek nije okončana i još uvijek su u igri za oba trofeja u BiH. Plasirali su se u finale nacionalnog kupa, a u prvenstvu zaostaju 5 bodova iza vodećeg Borca. Nalaze se u sjajnoj formi i nanizali su pet pobjeda, od kojih je poslednja bila na veoma teškom gostovanju protiv Posušja za vikend (0:1). Imaju najbolji napad u čitavoj ligi i na prethodna 3 meča su svaki put Širokom davali makar 2 gola.

Široki Brijeg

Uslijed renoviranja Pecare u Širokom Brijegu, ovaj klub svoje utakmice igra na zamjenskom stadionu, čime su izgubili prednost domaćeg terena, nešto što ih je krasilo godinama. Trenutno se nalaze na 7. mjestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova, što se odavno nije desilo ovom stabilnom premijerligašu. Nalaze se u veoma lošoj formi, pa na poslednjih 5 mečeva imaju 4 poraza. U poslednjem kolu su poraženi od prvoplasiranog Borca rezultatom 1:2.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da je domaći tim višestruko kvalitetnija ekipa i da će u ovom meču ubjedljivo slaviti. Prema tome predlažemo igru 1/1 po kvoti 1.68 u Primobet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.