Subota, 04/05 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
04/05Sporting CP vs PortimonenseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
04/05/2024 07:50
Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Portimonensea. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Sporting

Fudbaleri Sportinga igraju na veoma visokom nivou ove sezone i kako sada stvari stoje to će po svemu sudeći biti dovoljno za naslov prvaka Portugala.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Benfiku, a ako uzmemo u obzir da je do kraja šampionata ostalo još samo dva kola da se odigra, slobodno možemo reći da će Lavovi doći do nove titule.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Porta,  a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Portimonense

Portimonense je trenutno stacioniran na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i baraž meč za ostanak u Primeiri sa trećeplasiranom ekipom iz Segunde.
Na pet poslednjih mečeva u šampionatu, ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz dva poraza i remija.
Inače, u prošlom kolu je Portimonense poražen na svom stadionu od Moreirensea, a taj duel je završen rezultatom 0:2, pa je sigurno da će ovoj ekipi u poslednja tri kola trebati makar dva trijumfa kako bi ostali u ligi.

Naš predlog

Sporting bi eventualnim trijumfom mogao i da overi naslov prvaka Portugala, dok Portimonenseu gori pod nogama, i ova ekipa nema previše izbora osim da napadne Sportinga, što bi svakako moglo da nam donese pregršt pogodaka, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.