Nedelja, 05/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
05/05Union Berlin vs Bohum1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/05/2024 07:57
Nemačko prvenstvo polako ali sigurno ide ka svojoj završnici, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Union Berlina i Bohuma. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Union Berlin

Fudbaleri Union Berlina igraju jako loše ove sezone, mada, ruku na srce, teško je bilo i za očekivati da popularni Šumari ponove prošlu sezonu u kojoj je ova ekipa mimo svih očekivanja stigla do plasmana u Ligu šampiona, gde se nemački predstavnik nije proslavio.
U ovom trenutku tim iz Berlina se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na šesnaestoplasirani Majnc.
Inače, u prošlom kolu je Union remizirao na teškom gostovanju kod Menhengladbaha kada nije bilo pogodaka.

Bohum

I Bohum će kako sada stvari stoje imati dosta problema da sačuva prvoligaški status, pošto se ovaj tim pre svega nalazi na petnaestom mestu na tabeli, a na sve to ova simpatična ekipa do kraja nema baš najbolji raspored, o čemu najbolje svedoči i ovo gostovanju kod Union Berlina.
U prošlom kolu je Bohum ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Hofenhajma, kada je bilo 3:2, dok je pre toga ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod Volfsburga, u duelu koji je završen pobedom domaće ekipe od 1:0.

Naš predlog

Pobednik ovog duela bi mogao da odahne i praktično prebrine sve brige oko opstanka, a naše mišljenje je da je Union Berlin makar na papiru bolji tim od Bohuma, koji na sve to generalno ne blista na strani, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.