Utorak, 07/05 - Fudbal, Engleska, Liga 2
07/05Crawley Town vs Milton Keynes DonsDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
04/05/2024 23:00
U polufinala plej-ofa engleske Lige 2 sastaju se Krouli i Milton, četvrto i sedmoplasirani tim posle regularnog toka. Meč se igra u ponedeljak od 16 časova.
Krouli Taun

Tim iz Zapadnog Saseksa ima pansu da se po prvi put nađe u trećoj ligi. Plasman u plej-of je lep uspeh ali im se daju male šanse u konkurenciji Kru Aleksandre, Miltona i Donkastera. U Ligu 1 su direktno ušli Stokport, Reksam i Mensfid, što potvrđuje da je ova sezona donela dosta iznenađenja. Reksam je prošlog proleća iz pete lige ušao u četvrtu a sada je već u trećoj. Krouli Taun je u poslednjem kolu slavio protiv Grimzbija na svom Boadfildu i tako sačuvao bod prednosti ispred Beroua i Bredford Sitija. Prvi rival u plej-ofu Crvenim đavolima iz Kroulija je ekipa Miltona, tim koji je završio na četvrtoj poziciji i imao je 8 bodova više na kraju takmičenja od Krouli Tauna.

Milton Dons

Gosti su, ako se ko seća, preuzeli staus Vimbldona pre 20 godina i takmiče se pod imenom Milton Kinz Dons. Klub je iz Londona preseljen u 80 kilometara udaljeni Milton. Igrali su u Ligi 1 u koju žele sada da se vrate. Nisu to uspeli da ostvare na direktan način, bili su jedno mesto ispod željenog trećeg i sada će morati težim putem, kroz plej-of. Nisu ni bili toliko blizu, trećeplasirani Mensfild je na kraju imao čak osam bodova više i jedino što su Donsi uspeli je da budu četvrti i imaju prednost revanša na svom terenu u polufinalu. U poslednjih šest utakmica izgubili su samo jednom, a zanimljivo je da je na njihovim utakmicama padao veliki broj golova u finišu. Bilo je čak 43 pogodaka ukupno na poslednjih osam utakmica, a na poslednje dve, sa Herogejtom i Satonom, palo je ukupno 16, po 8 na svakom meču.

Predlog

Oba tima bila su sigurna na svom terenu u međusobnim susretima ove sezone. Krouli Taun je pobedio jesenas sa 2:1 a Milton Kinz Donsi su se revanširali krajem 2023. godine sa 2:0. U nešto boljoj formi bili su Donsi na kraju takmilenja i zato verujemo da neće izgubiti na prvoj utakmici. Predlažemo duplu šansu na goste a za x2 se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.