Sreda, 08/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
08/05Palestino vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/05/2024 07:50
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, međutim, noć između utorka i srede nam donosi pregršt zanimljivih duela u okviru Kopa Libertadores i Kopa Sudamerikane. Za vas smo ovog puta pripremili meč između Palestina i Flamenga, koji je zakazan za 02:00h.
Palestino

Fudbaleri Palestina su dobrano podbacili u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadores, pošto je čileanski predstavnik doživeo pravu katastrofu na svom stadionu od Bolivara, koji je slavio sa 0:4.
Nažalost, Palestino je i u drugom kolu poražen, ovog puta na gostovanju kod Flamenga, kada je bilo 2:0, što je donekle bilo i očekivano. Najzad, u prošlom kolu je ova ekipa ubeležila svoj prvi trijumf, i to na svom stadionu protiv Miljonariosa, kada je bilo 3:1.
Trenutno se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri osvojena boda.

Flamengo

Flamengo je jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka Južne Amerike, a primarni cilj će pre svega biti plasman u nokaut fazu.
Pomenimo da je brazilski predstavnik smešten u verovatno najtežoj grupi, u kojoj su pored njih tu još i Bolivar, Miljonarios i Palestino, a trenutno se tim sa Marakane nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo četiri osvojena boda, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je brazilski predstavnik doživeo svoj prvi poraz u ovom takmičenju, i to na gostovanju kod Bolivara, kada je lider na tabeli slaviosa 2:1.

Naš predlog

Ovo je praktično meč biti ili ne biti za obe ekipe, pošto će poraženi imati jako male šanse da se domogne plasmana u nokaut fazu.
Kvalitet je na strani brazilskog predstavnika, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.