Sreda, 08/05 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Cup
08/05Zrinjski vs Borac Banja Luka1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/05/2024 11:41
Zrinjski će u okviru prvog meča finala dočekati ekipu Borca iz Banja Luke. Utakmica je na programu u srijedu od 18 časova.
Zrinjski

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine je jesenas imao istorijski izlet u Evropu u kom se nisu nimalo obrukali, iako su u grupi igrači sa Aston Vilom, AZ Alkmarom i Legijom, timovima koji su višestruko skuplji i iskusniji od njih. U tim mečevima su pokazali da imaju kvalitet ali je igranje dva puta sedmično uzelo svoj danak u prvenstvu. Trenutno su drugoplasirani sa 5 bodova manje od upravo Borca i biće veoma teško sustići ih na 3 kola prije kraja. Zrinjski se nalazi u sjajnoj formi i za očekivati je da u kupu odigra najbolje što zna, kako bi sezonu okončao sa makar jednim trofejom.

Borac

Tim iz Banja Luke je imao veoma turbulentnu sezonu u kojoj su odmah na startu promijenili trenera, međutim kako je sezona odmicala igrali su sve bolje i bolje i sada se nalaze u sjajnoj situaciji da podignu šampionski trofej. Prvi su na tabeli Premijer lige sa 5 bodova više od Zrinjskog sa kojim će se u dva meča boriti za trofej pobjednika kupa. I Borac igra u sjajnoj formi, pa tako na poslednjh 5 mečeva imaju 4 trijumfa i 1 remi. Na poslednjih 5 mečeva sa Zrinjskim, Borac je izgubio 3 puta, 1 trijumfovao i 1 odigrao neriješeno. Mišljenja smo da neće previše napadati te da će čuvati rezultat za revanš kod kuće.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Zrinjski iskoristiti prednost domaćeg terena i da će slaviti u ovom meču. Kvota na pobjedu domaćina je 2.05 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.