Petak, 10/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
10/05Colo Colo vs FluminenseDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
07/05/2024 12:50
Noć između četvrtka i petka nam donosi dosta zanimljivih mečeva u okviru Kopa Libertadores, a za vas smo pripremili susret između Kolo Kola i Fluminensea. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Kolo Kolo

Fudbaleri Kolo Kola igraju promenljivo u dosadašnjem toku najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi, a u ovom trenutku se čileanski predstavnik nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Fluminense, koji im između ostalog i dolazi  u goste u ovom kolu.
Do sada je Kolo Kolo odigrao tri meča i ostvario po jedan trijumf, poraz i remi, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Alijance, kada nije bilo pogodaka.

Fluminense

Fluminense je aktuelni šampion Južne Amerike, pošto je ova ekipa u prošosezonskom finalu bila bolja od Boke Juniors.
Svakako da brazilski predstavnik ima velike ambicije i u novom formatu Kopa Libertadores, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Kolo Kolo, kod kog će ovaj tim gostovati u ovom kolu.
Do sada je Fluminense ostvario jedan trijumf i dva remija, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala u gostima kod Cero Portena kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Kolo Kolo po tradiciji igra veoma dobro na svom stadionu, gde ovaj tim zaista retko gubi, a mišljenja smo da će to slučaj biti i večeras bez obzira što u goste dolazi aktuelni šampion Južne Amerike.
Savetujemo vam da se oprobate sa duplom šansom 1x koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.