Petak, 10/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
10/05Bragantino vs Racing TrelewDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
07/05/2024 13:00
Pored Kopa Libertadores, sredinom ove nedelje su na programu i mečevi Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bragantina i Rasinga iz Aveljanede. Početak susreta između brazilskog i argentinskog predstavnika je zakazan za 02:00h.
Bragantino

Fudbaleri Bragantina igraju promenljivo u dosadašnjem toku sezone, a što se tiče učešća brazilskog predstavnika u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, u ovom trenutku se Red Bul nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Rasing.
Do sada je ova ekipa odigrala tri duela u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi i ostvarila dva trijumfa, uz jedan poraz, i to veoma ubedljiv na gostovanju kod Rasinga iz Aveljanede, a taj meč je završen rezultatom 3:0.

Rasing

Rasing se nije preterano iskazao u argentinskom Liga Kupu, međutim, tim iz Aveljanede igra fenomenalno u Kopa Sudamerikani.
Najbolji pokazatelj za to je i trenuto prvo mesto na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova, pa slobodno možemo konstatovati da je nekadašnji šampion Argentine već obezbedio plasman u nokaut fazu, što je bio primarni cilj za ovaj deo sezone.
Inače, u prošlom kolu je Rasing odigrao još jedan dosta dobar meč i slavio na gostovanju kod Kokimba, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo se da se radi o jednom veoma interesantnom meču, a sva je prilika da će Bragantino dati sve od sebe da se osveti Rasingu za težak poraz u drugom kolu, što samo po sebi neće biti nimalo lak zadatak, pa je svakako najrealnije da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.