Četvrtak, 09/05 - Fudbal, Švajcarska, Čelinđ liga
09/05Wil vs Baden1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/05/2024 13:46
Utakmica švajcarske Čelendž lige nema neki veliki takmičeraski značaj i oba tima nestrpljivo čekaju kraj sezone. Vil dočekuje poslednjeplasirani Baden u četvrtak od 18 časova.
Vil

Od kada je postao jasno da neće biti konkurentni u borbi za ulazak u Super ligu a da im opstanak nije ugrožen, fudbaleri Vila kao da su na raspustu. sve se to odrazilo i na igre a posebno na rezultate ovog nekadašnjeg superligaša. Bez pobede su više od mesec dana, na poslednjih pet mečeva imaju tri poraza i dva remija i trenutno na tabeli zauzimaju tek sedmo mesto, koje dele sa Belinconm. Obe ekipe sakupile su po 38 bodova, što je 14 bodova više od Badena, tima koji je završiti na poslednjem mestu. U dva prethodna kola su poraženi, prvo od Šafzauzena na svom terenu minimalnim rezultatom a onda i ubedljivo na gostovanju kod vodećeg Siona. Već 180 minuta su bez postignutog gola.

Baden

Samo jednu sezonu Baden će provesti u Čelendž ligi i vraćaju se u trećeligapko društvo. Početak sezone i nije bio tako loš, imali su podjednak broj pobeda i poraza, ali kako je sezona odmicala sve više su padali u formi. U poslednje vreme usledio je pravi raspad, izgubili su poslednih šest utakmica, i posle pet mečeva u kojima nisu dali gol, tek u prošlom kolu su zatresli mrežu Tuna i to u porazu od 5:1. Poslednju pobedu Baden je zabeležio krajem marta i to baš protiv Vila na svom terenu, tima kog koga sada gostuje.

Predlog

Baden je odavno trećeligaš i ne verujemo da uopšte i ima neki motiv u preostalim utakmicama u Čelendž ligi. Nije se ni Vil proslavio ove sezone ali je svakako kvalitetniji tim od Badena. Uz sve to u Vilu su željni osvete za posraz koji su doživeli u Badenu pre dva i po meseca. Od tri međusobna duela Vil je dobio samo prvi a naredna dva su pripala Badenu. Ovde predlažemo jedinicu sa kvotom 1.70 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.