Subota, 11/05 - Fudbal, Argentina, Primera
11/05Argentinos Juniors vs Rosario Central1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/05/2024 03:31
Noć između petka i subote nam donosi premijerne mečeve argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Argentinos Juniorsa i Rosarija. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 02:15h.
Argentinos Juniors

Argentinos Juniors je igrao dosta dobro u nedavno završenom Liga Kupu Argentine, pošto je ova ekipa pomalo i neočekivano uspela da dođe do plasmana u polufinale, gde je tim sa stadiona "Diego Armando Maradona" poražen od Veleza, i to nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je regularni tok susreta završen bez pogodaka.
Mora se priznati da Argentinos ove sezone ima dosta veće ambicije nego što je to bio slučaj u prošloj sezoni elitnog ranga argentinskog fudbala, a primarni cilj će biti plasman u grupnu fazu Kopa Libertadores, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.

Rosario

Za razliku od Argentinos Juniorsa, ekipa Rosarija se nije preterano istakla u nedavno završenom izdanju Liga Kupa, i to pošto je ova ekipa takmičenje završila još u grupnoj fazi, i to na jedanaestom mestu na tabeli grupe A, što znači da ovaj tim nije čak bio ni blizu jednoj od prve četiri pozicije koje na kraju donose plasman u četvrtfinale.
U međuvremenu je Rosario poražen od Atletiko Mineira u okviru četvrtog kola grupne faze Kopa Libertadores, a na tom duelu je slavio brazilski predstavnik sa 0:1, i dva kola pre kraja obezbedio plasman u doigravanje.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, na međusobnim mečevima između ova dva tima skoro uvek pobeđuje domaća ekipa, a nešto nam govori da bi to vrlo lako mogao da bude slučaj i ovog puta, pa vam savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.