Subota, 11/05 - Fudbal, Italija, Serija A
11/05Napoli vs Bolonja1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/05/2024 03:43
Italijanska Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Napolija i Bolonje. Početak ovog duela je zakazan za 18 časova.
Napoli

Fudbaleri Napolija ni blizu ne igraju onako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, a u ovom trenutku se tim sa stadiona "Diego Armando Maradona" nalazi na osmom mestu na tabeli, koje je od skora i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Evropu, konkretno u kvalifikacije za Ligu konferencije.
U prošlom kolu su Napolitanci samo remizirali na gostovanju kod Udinezea, kom ruku na srce gori pod nogama, a taj duel u Udinama je završen rezultatom 1:1, uz napomenu da je gost bio daleko bolji tim na terenu.

Bolonja

Bolonja za sada igra nestvarnu sezonu i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u Ligi šampiona.
Naime, trenutno se puleni Tijaga Mote za čije usluge se otima nekoliko kluba na Apeninima nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak četiri boda viška u odnosu na Atalantu i Romu, koji dele peto mesto, a zanimljivo je da i ono od skoro donosi plasman u elitno takmičenje na kraju sezone.
U prošlom kolu je Bolonja remizirala na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Pre svega, mišljenja smo da Bolonja ne može baš čitavim tokom šampionata da igra na vrhunskom nivou, a na sve to, ovaj trijumf bi Napoli vratio u igru za sedmu poziciju, koja za razliku od osmog mesta donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, pa je sigurno da će domaćin imati ogroman motiv i zato vam hrabro savetujemo da se opredelite za jedinicu, za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 2.12

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.