Subota, 11/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
11/05Bornmut vs BrentfordUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
09/05/2024 20:22
Trešnjice se od svojih navijača u aktuelnoj sezoni opraštaju utakmicom sa Brentfordom. Meč je na programu u subotu u 16 časova.
Bornmut

Bila je ovo sjajna sezona za tim Bornmuta. Nije počela dobro i mnogi su ih videli kao glavnog kandidata za seidbu u Čempionšip. Ipak kako je vreme odmicalo tim Andonija Iraole je igrao sve bolje i posle serije dobrih rezultata i pobeda tokom novembra i decembra, kada su na sedam uzastopnih mečeva ostvarili 6 pobeda i jedan remi, stigli su u zlatnu sredinu koju više nisu napuštali. Ponovo su u dobroj formi u finišu prvenstva, sa dve vezane pobede otišli su na gostovanje Arsenalu u prošlom kolu i doživeli dosta ubedljiv poraz od 3:0. Nije to ništa strašno s obzirom da su i dalje na solidnom 10. mestu. Jedino što mogu do kraja prvenstva da odu jedna stepenik više, odnosno da stignu Vest Hem koji je na bod ispred njih. Mogu i da padnu par pozicija ako rezultati budu slabi, iza njih su sa malim zaostatkom Brajton i Vulverhempton. U poslednjem kolu Bornmut gostuje kod Čelsija na Stamford Bridžu.

Brentford

Za razliku od Bornmuta ekipa  Brentforda ne može da bude zadovoljna sezonom koja je pri kraju. Tim koji je u svakoj svojoj premijerligaškoj sezoni bio u gornjem delu tabele i neretko konkurisao za plasman u Evropu, sada će završiti u donjoj polovini, srećom bez opasnosti po ispadanje. Nalaze se tek na 16. mestu ali sa čak 10 bodova više od Lutona, prvog tima ispod crte. U dva poslednja kola uzeli su samo jedan bod a nisu dali nijedan gol. Posle minimalnog poraza na gostovanju na Gudisonu od Evertona, na svom Komjunitiju su odigrali bez golova sa Fulomom prošlog vikenda. Ovu trenutnu poziciju mogu da poprave samo za jedno mesto i to u slučaju da prestignu Evrton koji u ovom momentu ima bod više. Svakako da će plasman biti nezadovoljavajući, posebno posle solidnog starta, ali je na kraju najvažnije da će Pčelice i naredne jeseni biti prvoligaši.

Predlog

Jesenas su ove dve ekipe odigrale odličan meč u Londonu koji je završen podelom bodova 2:2. Jako je zanimljivo da su se ova dva tima sastajala i u Premijer ligi i u Čempionšipu ali i u Ligi 1, pa čak i u Ligi 2, čiji su članovi zajedno bili u sezoni 2008.09. Sada je Bornmut u boljem momentumu i verujemo da će Solanke i društvo žee-leti da se na pravi način oproste od navijača u ovoj sezoni. Naš predlog je domaćin daje dva gola sa koeficijentom 1.67 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.