Četvrtak, 23/05 - Fudbal, Švedska, Seperetan
23/05Brage vs Degerfors1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
21/05/2024 20:10
Posle baš dosta vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz švedske druge lige, a izbor je pao na duel između Bragea i Degerfoša. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Brage

Fudbaleri Bragea se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang švedskog fudbala, a upravo to i jeste primarni cilj ove ekipe.
Naravno, o samoj tabeli je još uvek rano govoriti, pošto je odigrano samo osam kola, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Brage remizirao na ne baš lakom gostovanju kod Odevolda, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Degerforš

Što se tiče Degerforša, ova ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, a jedan od glavnih ciljeva će svakako biti pokušaj da se ova ekipa domogne plasmana u viši rang, ili makar da dođe do plej-ofa.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao osam mečeva u drugom po kvalitetu rangu švedskog fudbala i ostvario tri trijumfa, isto toliko remija, ali i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Degerforš odigrao jedan dosta dobar meč na svom stadionu protiv Orgrita, a taj duel je završen rezultatom 4:1.

Naš predlog

Ukoliko domaćin naredne sezone želi da dođe do plasmana u viši rang, a želi, ova ekipa mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a mišljenja smo da će to i biti slučaj, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Primobet plaća sa kvotom 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.