Četvrtak, 23/05 - Fudbal, Srbija, Superliga
23/05TSC Bačka Topola vs NapredakPoluvreme/Krajtip: 1/1
9 / 10 Ulog
22/05/2024 11:56
Poslednji meč us ezoni Topolčani će odigrati protiv Napretka koga nisu pobedili u dva dva okršaja. Meč se igra u četvrtak od 18.30.
TSC

Sve je jasno što se tiče TSC-a pred poslednji meč. Šansu da na kraju završe na drugom mestu ispustili su u prošlom kolu kada su izgubili od Mladosti u Lučanima. U odnosu na prošlu sezonu Topločani će završiti jedno mesto ispod, ali se nikako ne može reći da je sezona bila neuspešna. TSC se etablirao kao tim koji je uvek u vrhu tabele i stalni učesnik evropskih kupova, za iskorak, tačnije bitku za titulu, potrebno je još dosta toga, ali svakako da je želja ovog kluba bar neki trofej, u kupu recimo. Ono što je dobro zbog plasmana na treće mesto je to što će TSC sigurno igrati Evropu do Nove godine. Probaće da se kvalifikaju za Ligu Evrope a ako ne uspeju u tome ne gine im grupna faza Lige konferencija. Dakle, ponovo veliki broj evropskih utakmica a za to je potreban i još veli i kvalitetniji roster, pa će morati i uprava da se potrudi u prelaznom roku.

Napredak

Od trenetuka kada su obezbedili plasman u plej-of fudbaleri Napretka kao da su otišli na odmor. Problemi posle poraza od Radnika u poslednjem kolu regularnog dela sezone doveli su do odlaska trenera Vladimira Gaćinovića, bez svake sumnje najzaslužnijeg za prolećene uspehe Kruševljana. Kao vatrogasac ponovo se pojavio Ivan Stefanović, ali je jasno da će Čarapani pred novu sezonu angažovati novog šefa struke. U plej-ofu Napredak je izgubio sve mečeve osim onog protiv Partizana u kome su remizirali na svom terenu 3:3. Bez obzira na ishod duela u Bačkoj Topoli Kruševljani će ostati na 8. mestu, što bi se prokomentarisalo kao uspeh, da je početak sezone, ali je sada pitanje koliko su navijači tima iz grada pod Bagdalom zadovoljni.

Predlog

U dve utakmice ove sezone TSC nije uspeo da pobedi Napredak. U Bačkoj Topoli bili je 1:1 a u Kruševcu 0:0. Sigurno da Topolčani žele da pobede na oproštaju od navijača, ali je pitanje da li će trener Lazetić izvesti najjači sastav. Bilo kako bilo, TSC je favorit i pobediće u poslednjem kolu. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.70 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.