Petak, 24/05 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
24/05Botafogo ASF vs Palmeiras1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
22/05/2024 13:25
U noći između četvrtka i petka nas očekuju novi mečevi brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Palmeirasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Botafogo

Fudbaleri Botafoga ove sezone nastupaju u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na jako lošem osamnaestom mestu na tabeli, koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Do sada je Botafogo odigrao šest mečeva u Seriji B i još uvek se ova ekipa ne može pohvaliti trijumfom, pošto je u tom periodu Botafogo četiri puta remizirao uz dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz na gostovanju kod Gojasa, kada je bilo 4:0.

Palmeiras

Što se tiče Palmeirasa, poznato je da je ova ekipa u finišu prošlog šampionata odigrala i svoje najbolje partije, i na kraju zasluženo stigla do novog naslova prvaka, i to drugom zaredom.
Ako uzmemo u obzir da je pre toga dva puta zaredom Palmeiras dolazio do naslova prvaka Južne Amerike, slobodno možemo konstatovati da je ovo zlatno doba Zelenih.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Serije A, a u ovom trenutku se aktuelni šampion Brazila nalazi tek na devetom mestu na tabeli, uz pet bodova manjka u odnosu na Atletiko Paranense.

Naš predlog

Sigurno je da aktuelni šampion Brazila ima velike ambicije i u brazilskom Kupu, pa je i više nego jasno zašto vam ovde savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.