Četvrtak, 23/05 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Cup
23/05Borac Banja Luka vs Zrinjski1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/05/2024 23:49
Borac će u okviru revanš meča finala nacionalnog kupa dočekati ekipu Zrinjskog. Utakmica je na programu od 18 časova, a u prvom meču su trijumfovali gosti u Mostaru rezultatom 1:0.
Borac

Velikan iz Platonove ulice je ove godine odigrao najbolje takmičarski dio sezone i zasluženo je jedno kolo prije kraja krunisan u novog šampiona Bosne i Hercegovine. Ovo je treća titula Borca od kako se igra Premijer liga Bosne i Hercegovine, a prethodnih dana se dosta slavilo u Banja Luci. Borac će tako na ljeto u kvalifikacije za Ligu šampiona i samim tim će imati najlakši put od svih timova da se plasiraju u neko takmičenje na međunarodnoj sceni. Danas imaju priliku da osvoje duplu krunu na svom stadionu i sigurno je da će tribine gradskog stadiona u Banja Luci biti ispunjene do poslednjeg mjesta.

Zrinjski

Tim iz Mostara je ove sezone ostvario ogroman uspijeh plasmanom u grupnu fazu Lige konferencija, što je svakako donijelo mnogo i ostalim timova u Bosni i Hercegovini. Zrinjski je pravi primjer zdravog funkcionisanja kluba i sigurno je da će u sledeću sezonu ući veoma motivisani da vrate šampionski trofej u svoje vitrine. I ovu sezonu moći će okončati sa osvojenim trofejom, samo je potrebno da odbrane prednsot stečeni na svom terenu. Protiv Borca su u Banja Luci slavili veoma skoro, međutim danas će im biti dovoljan i neriješen ishod.

Naš prijedlog

Borac jednostavno nema šta izgubiti u ovom meču, titula je osvojena i prosto pred domaćim navijačima imaju osvojiti duplu krunu, veći motiv im nije potreban. Naš prijedlog je jedinica po kvoti 2.45 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.