Četvrtak, 23/05 - Fudbal, Bugarska, A PFG
23/05CSKA 1948 Sofia vs Botev Plovdiv1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/05/2024 00:00
CSKA iz Sofije će u okviru 34. kola Prve lige Bugarske dočekati ekipu Černo Moreca. Utakmica je na programu od 19 časova i 15 minuta.
CSKA

Tim iz Sofije je ove sezone bio jedan od najozbiljnijh konkurenata Ludogorecu za titulu, međutim kao i prethodnih sezona u najvažnijem dijelu sezone su posustali. Trenutno se nalaze na trećem mjestu na tabeli sa 67 osvojenih bodova, dva manje od današnjeg protivnika. Treća pozicija ne garantuje direktni odlazak u kvalifikacije za Ligu konferencija, pa je zbog toga bitno izboriti se za drugu poziciju, a ovo će biti jedna od poslednjih prilika za tako nešto.

Černo Morec

Ekipa Černo Moreca je uz CSKA bila najozbiljniji takmac Ludogorecu, međutim ni oni na kraju nisu bili dovoljno kadri da naprave iznenađenje. Trenutno se nalaze na drugom mjestu na tabeli sa 69 osvojena boda, dva više od CSKA. U poslednje vrijeme igraju u veoma dobroj formi, pa na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. U poslednjem kolu su slavili protiv upravo protiv Ludogoreca i to sa ogromnih 4:0, što je svakako ogroman podstrijek pred ovu veoma bitnu utakmicu za njih.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim iskoristiti prednost domaćeg terena, te da će izvojevati jednu veoma bitnu pobjedu. Trijumf domaćina plaća se kvotom 2.00 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.