Subota, 25/05 - Fudbal, Španija, La Liga
25/05Osasuna vs ViljarealUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/05/2024 13:13
Pred poslednje kolo u španskoj la Ligi sve je već poznato ali to ne znači da će utakmice biti nezanimljive. U Pamploni gostuje Viljareal u subotu od 14 časova.
Osasuna

Posle serije od šest mečeva bez pobede sa četiri vezana poraza i dva remija, Osasuna je slavila kada se najmanje očekivalo. Tim iz Pamplone je pobedio Atletiko u Madridu i to sa 4:1. Taj meč na Metropolitanu je jedan od najboljih koji je Osasuna odigrala ove sezone samo što njegova važnost nije bila u skladu sa prikazanom igrom. Tim iz Navare nije ispunio cilj, ostali su bez Evrope i trenutno 11. mesto na tabeli mogu eventulano da poprave samo za jednu poziciju ali i da ga na isti način pokvare. Čak ni domaći teren, koji je ranije bio njihova velika snaga, to više nije, pa su bez pobede u Pamploni na poslednje četiri utakmice i to sa samo jednim osvojenim bodom ukupno.

Viljareal

Žuta podmornica će igrati u Ligi konferencija samo zahvaljujući činjenici da je Bilbao osvojio Kup Kralja a Evropu je obezbedio i kroz La Ligu. Zato će se granica za plasman u evropske kupove pomeriti za jedno mesto i na međunarodnoj sceni će se i naredne jeseni naći i tim Viljareala. Oni će svakako završiti na 8. mestu, Betis ima četiri više na sedmoj poziciji a Valensija četiri manje na 9. mestu, pa Žuta podmornica ne može ni gore ni dole. U prošlom kolu gledali smo pravi spektakl u Viljarealu gde je gostovao novi šampiona Real. Vodili su Madriđani sa 4:1 posle prvih 45 minuta na stadionu Keramika, ali je Viljareal za samo 8 minuta u nastavku stigao do poravnanja sa tri data gola. Na kraju je meč i završen sa tih 4:4.

Predlog

Nema nikakvog razloga da se ovaj meč igra nešto posebno oprezno jer od njegovog ishoda ne zavisi bukvalno ništa. Domaćin bi mogao da napreduje jedno mesto a gost čak ni to. U prvom delu sezone u Viljarealu je bilo 3:1 za Žutu podmonicu, a i sada očekujemo dosta golova. Za 3+ koeficijent je 1.57 u kladionici SuperBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.