Petak, 24/05 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
24/05Tuzla City vs Velež1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
23/05/2024 20:34
Tuzla Siti će u okviru poslednjeg 33. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, dočekati ekipu Veleža iz Mostara. Utakmica je na programu od 17 časova.
Tuzla Siti

Ekipa iz Tuzle je ove sezone bila izgleda preodređenja za ispadanje iz elitnog ranga, pošto naredne sezone Sloboda iz Tuzle ponovo ulazi u elitni rang. Prvi dio sezone su odigrali sasvim solidno, međutim drugi dio sezone je donio veliki broj poraza i prosutih bodova, što je na kraju rezultovalo ispadanjem u niži rang. Sezonu će okončati na pretposlednjem 11. mjestu na tabeli, a na poslednjih 5 mečeva su svaki put upisali poraz.

Velež

Tim iz Mostara je i ove godine uspio da se izbori za izlazak na međunarodnu scenu, gdje su već ranijih godina nastupali veoma uspiješno i uspijevali da sakupe bodove za klupski koeficijent. Sezone će okončati na trećoj poziciji na tabeli, pošto četvrtoplasiranom Sarajevu bježe nedostižna 4 boda. U poslednjih 5 kola igraju u veoma dobroj formi, pa tako imaju 3 pobjede i po remi i poraz. U poslednjem kolu remizirali su sa ekipom GOŠK-a rezultatom 3:3.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gosti trijumfalno okončati ovu sezonu, a kvota na njihov trijumf je 2.17 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.