Nedelja, 26/05 - Fudbal, Španija, La Liga
26/05Hetafe vs MallorcaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
24/05/2024 13:51
Utakmica bez rezultatskog značaja igra se u poslednjem kolu španske La Lige. Meč je zakazan za 14 časova.
Hetafe

Mada su u katastrofalnoj formi u finišu sezone fudbaeri Hetafea nisu imali većih problema oko obezbeđivanja opstanka. Za to su najzaslužniji sami, pre svega zbog dobrih rezultata u prvom delu sezone, ali moraju da budu zahvalni i timovima sa dna tabele koji su igrali stvarno slabo. Iz lige će ispasti Almerija i Granada, što je bilo poznato od ranije, a od prethondog kola zna se da će treći putnik za Segundu biti ekipa Kadiza. Hetafe je u seriji od četiri uzastopna poraza i na ta četiri meča nisu uspeli da daju ni gol. Sad su 12. na tabeli ali bi, u zavisnosti od ishoda ovog meča, mogli da budu i 10. ali i 14. na kraju.

Majorka

Tim sa Baleraskih Ostrva bio je milejnik sreće u prošlom kolu. Majorki je trebala pobeda nad odavno otpisanom Almerijom na svom terenu za definitivno obezbeđivanje opstanaka. Mada su vodili na poluvremenu, fudbaleri tima sa Baleara su u finišu jedva spasili bod. Ipak, nemaju više problema oko stausa, pre svega jer Kadiz takođe nije uspeo da pobedi. Ostrvljani su, pored opstanka, uradili mnogo u Kupu Kralja. Igrali su u finalu ovog takmičenja i samo je malo nedostajalo da se okite trofejom. Poraženi su tek nakon izvođenja penala i pehar Kupa Kralja otišao je u Baskiju. Šteta, jer bi u suprotnom Majorka igrala u Ligi Evrpe naredne jeseni.

Predlog

Ne očekujemo neki spektakularan fudbal. Domaćin je duđan navijačima golove kojih odavno nije bilo, pa verujemo da će bar jednom zatresti mrežu Ostrvljanja. I Majorka ume da bude nezgodna u gostima, a uz napadačku igru i oni bi mogli do mreže Hetafea. Za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.