Nedelja, 26/05 - Fudbal, Italija, Serija A
26/05Frozinone vs UdinezeDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
25/05/2024 00:45
Frozinone će u poslednjem kolu ovogodišnjeg izdanja Serije A dočekati ekipu Udinezea. Utakmica je na programu u nedelju od 15 časova.
Frozinone

Još jedan duel koji je od velike važnosti se igra u prestonici, gde će Frosinone ugostiti Udineze, i ukoliko Empoli slavi na svom stadionu protiv Rome, jednu od ove dve ekipe ćemo naredne sezone nažalost gledati u Seriji B.
Frosinone je u prošlom kolu stigao do zlata vrednih bodova na gostovanju kod Monce, a taj susret je završen rezultatom 0:1, nakon čega se klub iz prestonice nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na Udineze, pa ovom timu u poslednjem kolu odgovara i bod.

Udineze

Što se tiče Udinezea, u prošlom kolu je ova ekipa stigla do izjednačenja protiv Empolija u dubokoj sudijskoj nadoknadi, međutim, vrlo je moguće da popularnim Zebrama za opstanak u Seriji A biti porebna pobeda u poslednjem kolu kod direktnog konkurenta Frosinonea.
Pre svega, i jedna i druga ekipa će navijati u poslednjem kolu za Romu, jer ukoliko Vučica slavi kod Empolija i jedna i druga ekipa će naredne sezone igrati u Seriji A, a prednost na ovom meču dajemo ipak gostima iz Udina, koji imaju daleko više iskustva kada su ovakvi dueli u pitanju

Naš prijedlog

Savjetujemo da okušate sreću sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.58 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.