Nedelja, 26/05 - Fudbal, Španija, La Liga
26/05Selta Vigo vs Valensija1X2tip: X
6 / 10 Ulog
25/05/2024 23:35
Selta će u poslednjem kolu ovogodišnjeg izdanja La Lige dočekati ekipu Valensije. Utakmica je na programu od 16 časova i 15 minuta.
Selta

Selta je u ovoj sezoni obilježavala stogodišnjicu svog postojanja, na početku sezone su ambiciozno najavljivali napad na Evropu ali se onda sve pretvorilo u košmar. Kako je sezona odmicala Selta je igrala sve gore i gore i relegacija u Segundu je u jednom momentu izgledala neizbježno. Rafa Benitez je dobio otkaz i čini se da je upravo ta šok terapija urodila plodom, te je pred kraj sezone tim iz Viga zaigrao mnogo bolje. Sezonu će okončati na sredini tabele i sigurno je da će u narednu sezonu ući mnogo bolje pripremljeni.

Valensija

Valensija je imala priliku da nakon 5 godina obezbijedi izlazak u Evropu, međutim loše partije u poslednja 2 mjeseca su dovele do toga da ispadne iz svih mogućih kombinacija za gornji dio tabele. Sezonu će okončati na 9. mjestu na tabeli, a trenutno su u nizu od čak 5 mečeva bez trijumfa (4 poraza i 1 remi). Sigurno je da će "Slijepi miševi" htjeti ovu sezonu da okončaju bilo kojim rezultatom sem poraza.

Naš prijedlog

Naš prijedlog za ovaj meč je hrabar, a to je igra X koja se plaća kvotom 3.40 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.