Ponedeljak, 27/05 - Fudbal, Argentina, Primera
27/05Independijente vs Velez SarsfildDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
26/05/2024 08:02
Argentinsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Independijentea i Veleza. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00.
Independijente

Svima je sigurno veoma dobro poznato koliko uspeha je Independijnte imao u Kopa Libertadores od svog osnivanja, a za one koji ne znaju, ova ekipa je argentinski klub sa najviše trofeja u najkvalitetnijem južno-američkom klupskom takmičenju sa čak sedam trofeja.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja argentinskog šampionata, nakon dva odigrana kola se ova ekipa nalazi na 24. mestu na tabeli i ima samo jedan bod, i to osvojen na gostovanju kod Platensea, kada nije bilo pogodaka.
Pre toga je ova ekipa poražena na svom stadionu od Taljeresa sa 1:3.

Velez

Velez je igrao veoma dobro u nedavno završeno izdanju argentinskog Liga Kupa gde je ova ekipa uspela da dođe do velikog finala, ali je na kraju poražena od Estudijantesa, i to nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja argentinskog šampionata, nakon dva odigrala kola se Velez nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli sa tri osvojena boda.
U prvom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Himnazije, da bi u drugom Velez savladao Njuels sa 1:0.

Naš predlog

Ako računamo i Liga Kup, Velez u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou i u velikoj meri smo ubeđeni da ova ekipa neće izgubiti na gostovanju kod za sada jako loše ekipe Independijentea, pa vam predlažemo da se oprobate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.