Ponedeljak, 27/05 - Fudbal, Švedska, Seperetan
27/05Utsikten vs BrageDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
26/05/2024 10:46
U narednom periodu više pažnje posvećivaćmo Šveđanima. U drugoj ligi ove zemlje u ponedeljak od 19 časova sastaju se Utsikten i Brage.
Utsikten

Ekipa iz Geteborga je prošle sezone igrala fantastično u ovo vreme i predvodila je drugoligaški karavan. Izgledalo je da ih niko ne može zaustaviti na putu ka elitnom rangu, ali je Utsikten znatno popustio pred kraj sezone i ostao bez direktnog plasmana u prvu ligu. Morali su u baraž a tamo su doživeli pravu blamažu u prvom meču sa Bromapojkarnom na svom terenu. U novoj sezoni su solidno startovali, ali ne kao prošle godine. Utsikten je izgubio samo jednom u 9 utakmica, uz po 4 pobede i remija. U prošlom kolu gostovali su kod Erebroa i slavili minimalan trijumf.

Brage

Gosti su neočekivano poklekli u prošlom kolu i to na svom terenu od ekipe Degerforsa. To im je bio drugi poraz u sezoni i stigao je posle tri utakmice bez neuspeha sa sedam osvojenih bodova. Sada Brage ima 15 bodova, a da su slavili u meču sa Degerforsom imali bi identičan skor kao i vodeća Landskrona. Na pet dosadašnjih gostovanja u prvenstvu Brage ima samo jedan poraz i po dve pobede i dva remija. Ekipa iz Borlengea, grada iz središnjeg dela Švedske, ima ambiciju da se domogne elite. Prošlo prvenstvo su završili na 6. mestu ali sa dosta velikim zaostatkom za timovima koji su izborili ulazak u prvu ligu.

Predlog

Ovo je već drugi susret ova dva tima u ovoj godini. Sastali su se u kupu početkom marta, a utakmica je takođe igrana u Geteborgu. Slavio je Brage i to dosta ubedljivo. Bilo je 3:1 za goste, što je druga pobeda ovog tima nad Utsiktenom u pet, do sada, međusobnih okršaja. Što se ovog meča tiče očekujemo golove na obe strane. Za GG se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.