Utorak, 28/05 - Fudbal, Argentina, Primera
28/05Atletiko Tukuman vs Platense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/05/2024 07:39
Argentinsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tukumana i Platensea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Tukuman

Veliko je pitanje kakve ambicije ima Tukuman ove sezone, međutim, sva je prilika da će ova ekipa dati sve od sebe da se domogne plasmana u Kopa Sudamerikanu što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U prva dva kola ova ekipa ima polovičan učinak, što je trenutno dovoljno za osamnaesto mesto na tabeli, iako je o istoj još rano govoriti.
U prvom kolu je Tukuman slavio na vom stadionu protiv Boke Juniors kada je bilo 1:0, da bi u drugom kolu ova ekipa poražena na strani kod Taljeresa, kada je bilo 2:0.

Platense

Što se Platensea tiče, primarni cilj ove ekipe će sasvim sigurno biti opstanak u društu najboljih, i zaista treba očekivati da ova simpatična ekipa bez većih problema dođe do toga.
Nakon prva dva odigrana kola ovaj tim nema još uvek trijumf na svom kontu, pa se sa jednim osvojenim bodom Platense nalazi na 24. mestu na tabeli.
U prvom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Njuelsa, dok je u drugom kolu Platense remizirao na svom stadionu protiv Independijentea, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Tukuman generalno igra dosta dobro na svom stadionu a to smo najbolje videli u duelu protiv Boke Juniors, pa je utisak da ova ekipa ne bi smela da ima previše problema ni protiv Platensea, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.