Nedelja, 16/06 - Fudbal, SAD, MLS
16/06Filadelfija Junion vs Inter MiamiDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
13/06/2024 20:08
Ovog vikenda nas očekuje pregršt veoma zanimljivih mečeva kada se radi o MLS-u, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Filadelfije i Inter Majamija. Početak ovog susreta je zakazan za 01:30h.
Filadelfija

Filadelfija je trenutno stacionirana na osmom mestu na tabeli istočne konferencije, koje je ujedno i jedno od poslednjih koje donosi plasman u doigravanje, preciznije plasman u baraž, gde će osmoplasirani i devetoplasriani tim iz obe konferencije odlučivati o učesniku plej-ofa.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu Filadelfija je ostvarila jedan trijumf, doživela jedan poraz i čak tri puta remizirala, što je bio slučaj i u prošlom kolu kada je ovaj tim remizirao na svom stadionu protiv Montreala, a taj duel je završen rezulatom 2:2.

Inter Majami

Naravno, Inter Majami je glavni favorit za naslov prvaka Amerike, pošto se radi o jednom zaista fantastičnom timu, iako su glavni nosioci igrači čiji je zenit davno prošao.
Međutim, Lionel Mesi je garant za vrhunske partije, a trenutno se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Sinsinati, koji ruku na srce ima i dva meča manje.
U prošlom kolu je klub iz Majamija remizirao protiv Sent Luisa, a taj meč je završen rezultatom 3:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da su kladionice dosta potcenile trenutno prvoplasirani tim na tabeli, i smatramo da lider na tabeli istočne konferencije neće doživeti poraz na ovom duelu protiv Filadelfije, pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.94 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.