Nedelja, 16/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
16/06Gremio vs BotafogoDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
16/06/2024 07:52
Nedelja nam po tradiciji donosi dosta zanimljivih mečeva iz Južne Amerike, a ovog puta je izbor pao na susret između Gremija i Botafoga. Početak ovog duela je zakazan za 23:30h.
Gremio

Fudbaleri Gremija su na odličan način započeli ovo izdanja brazilske Serije A, međutim, nakon trijumfa u trećem kolu nad ekipom Kujabe, kada je bilo 1:0, kao da su fudbaleri ovog tima u potpunosti stali.
Naime, nakon toga je Gremio vezao čak tri poraza u prvenstvu, nakon čega se ovaj tim nalazi na četrnaestom mestu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Flamenga, kada je bilo 2:1, a počasni pogodak gosti su postigli u šestom minutu sudijske nadoknade.

Botafogo

Botafogo je prošle sezone dosta dugo držao prvo mesto na tabeli, i u jednom trenutku je titula bila praktično već viđena, ali je u finišu prvenstva ovaj tim odigrao nekoliko katastrofalnih mečeva i na kraju od naslova prvaka nažalost nije bilo ništa.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Serije A, trenutno se Botafogo nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Flamengo, a u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila trijumf na svom stadionu protiv Fluminensea (1:0).

Naš predlog

Iako Gremio ima dosta problema u poslednje vreme, utisak je da je samo vreme kada će ova ekipa proigrati, a to bi vrlo lako mogao da bude slučaj na ovom duelu.
Bilo kako bilo, smatramo da će domaćin uspeti da odoli Botafogu, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica King pripremila sjajnu kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.