Ponedeljak, 17/06 - Fudbal, Švedska, Seperetan
17/06Trelleborg FF vs BrageUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
16/06/2024 12:00
U Treleborgu se sastaju dva tima iz gornje polovine tabele u švedskoj drugoj ligi. Meč se igra u ponedeljak od 19 časova.
Treleborg

Domaćin ne može u potpunosti da bude zadovoljan dosadašnjim izdanjima u aktuelnoj sezoni. Odigrali su 11 utakmica i osvojili ukupno 15 bodova. Po četiri puta su pobedili i izgubili i tome dodali još 3 remija. Ipak, ako znamo da su prethodnu sezonu završili u sredini tabele, čak jedno mesto niže od ovog na kom su sada, razloga za neku preteranu brigu nema. Treleborg je niz od šest vezanih utakmica bez poraza, sa tri pobede i isto toliko remija, prekinuo u prošlom kolu porazom u Landskroni. Lider prvenstva je slavio sa 2:0 i to se ne može računati kao kiks za Treleborg, ali je odlična serija svakako prekinuta.

Brage

Gosti su pre ovo kolo bili jedno mesto ispred Treleborga ali sa tri boda više na svom kontu. Brage je prošlu sezonu u Superetanu završio na 6. mestu ali bodovno daleko od vrha tabele i borbe za ulazak u elitu. Ni sada ne stoje mnogo bolje, vodeća Landskrona već ima 9 bodova više, ali Brage je odigrao jedan mače manje i mogao bi da uhvati priključak u slučaju trijumfa u Treleborgu. Oni su niz od tri vezana meča bez pobede prekinuli u prošlom kolu kada su na svom terenu minimalnim rezultatom pobedili odlični Ester. To im je bio peti trijumf u sezoni uz po 3 remija i poraza. Dve od pet pobeda su ostvarili na strani tako da nisu bez šansi ni u Treleborgu.

Predlog

na utakmicama Bragea ne pada mnogo golova, oni daju jedan u proseku po meču, a primaju čak i manje. Na prošlogodišnje dve utakmice između ovih rivala ukupno su pala tri gola, pa ni sada ne očekujemo goleadu. Naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 2.19 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.