Utorak, 18/06 - Fudbal, Egipat, Premier League
18/06ZED FC vs Pharco FC1X2tip: X
7 / 10 Ulog
16/06/2024 17:30
Trenutno trećeplasirani tim egipatskog prvenstva igra na svom terenu protiv davljenika. ZED dočekuje Farko u utorak od 18 časova.
ZED

Klub iz Gize nastao je od tima FC Masr pre četiri godine kada je brigu o njemu preuzal kompanija ZED Sports. Ove sezone igraju odlično i trenutno su na trećeme mestu. Tabela ne odslikava stvarno stanje jer najbolji timovi Egipta a, ispostavilo se i Afrike, Al Ahli i Zamalek, imaju veliki broj zaostalih utakmica i sigurno je da će vrh tabele doživeti pretumbaciju kada oni odigraju te utakmice. ZED je prethodnu sezonu proveo u drugoj diviziji gde je nadmoćno osvojio prvo mesto u svojoj grupi i plasirao se u elitni rang u kome debituje. Za prvu sezonu rezultati su sasvim korektni, lak i više od toga, a plasirali su se i u osminu finala kupa.

Farko

Farko je tim iz Aleksandrije i preti mu opasnost da ove sezone napusti elitu. Naime, ova ekipa je pred ovo kolo tek na 16. mestu, trećem otpozadi, a iz lige ispadaju tri najgora tima. Mora Farko da prestigne makar još jednu ekipu ispred sebe ali i da ostane ispred ove dve koje su trenutno iza njih. Ne može se reći da su u lošoj formi iako su u poslednjem svom meču poraženi od prvaka Afrike Al Ahlija 2:1. Ča i u toj utakmici pružili su snažan otpor prejakom rivalu. Pre toga imali su četiri vezane utakmice u prvenstvu bez poraza a tom nizu dodali su i pobedu u kupu posle koje su se našli među 16 najboljih timova u najmasovnijem takmičenju.

Predlog

Za farko su bodovi važniji ali je ekipa iz Gize u mnogo lagodnijoj poziciji. Njima je plasman u gornjem delu tabele puna kapa a gotovo će ga sigurno i ostvariti. Farko mora u poslednjih desetak utakmica da osvoji što više bodova i ostane u ligi. U prvom delu sezone ZED je slvio u Aleksandriji sa 2:1, a sad nam se čini da će remi zadovoljiti i jedne i druge. za x se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 3.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.