Ponedeljak, 17/06 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
17/06Panama vs ParagvajDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
16/06/2024 19:04
Panama i Paragvaj će odigrati prijateljsku utakmicu u okviru priprema za predstojeću Kopa Ameriku. Utakmica je na programu od 00 časova i 30 minuta.
Panama

Selekcija Paname je uspijela da se kvalifikuje na predstojeći Kopa Amerika, a tamo će biti u grupi sa Urugvajem, Sjedinjenim Američkim Državama i Bolivijom. Na prvu čini se da su ovo sve timovi koji posjeduju veći kvalitet od njih ali je sigurno da se ni oni neće predati bez ispaljenog metka. Prije  7 dana su odigrali meč kvalifikacija za SP 2026 protiv Montserata kada su slavili rezultatom 1:3, te sada imaju velike šanse da se plasiraju u završu fazu kvalifikacija.

Paragvaj

Selekcija Paragvaja se takođe kvalifikovala na predstojeću Kopa Ameriku a oni će u grupi D snage odmjeriti sa Kolumbijom, Braziliom i Kostarikom. Biće veoma zanimljivo vidjeti ih protiv nešto jačih rivala a ova selekcija ne obiluje toliko poznatim imenima u svom sastavu. Prethodno su odigrali prijateljski susret sa Čileom koji su izgubili rezultatom 3:0, što će svakako biti motivacija da na ovom meču upišu pozitivan ishod.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol, a kvota na igru GG iznosi 1.81 u MozzartBet kladioncii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.