Utorak, 18/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
18/06Atletiko Mineiro vs PalmeirasDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
17/06/2024 07:42
Ovogodišnje izdanje brazilske Serije A nam je donelo dosta veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Palmeirasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira se trenutno nalaze na devetom mestu na tabeli, a nakon ne baš sjajnog starta šampionata, ova ekipa u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou.
Tako je nekadašnji šampion Brazila na pet poslednjih mečeva bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa, ali i dva remija.
Inače, u prošlom kolu je Atletiko Mineiro slavio na gostovanju kod Bragantina, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Palmeiras

Što se tiče Palmeirasa, ova ekipa je aktuelni šampion Brazila, a do druge uzastopne titule Zeleni su stigli pošto su u finišu prošlog šampionata odigrali nekoliko maestralnih mečeva i pretekli Botafogo, koji je u jednom trenutku imao čak i dvocifrenu prednost.
Naravno, isti ciljevi su i ovog puta, a trenutno se Palmeiras nalazi na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na upravo prvoplasirani Botafogo. U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Vaska, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, pa je najrealnije da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.