Utorak, 18/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
18/06Šapekoense vs Operário PRDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
17/06/2024 08:22
U nedostatku nešto kvalitetnije ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali duel brazilske Serije B, između Čapekoensea i Operarija. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Čapekoense

Čapekoense će ove sezone dati sve od sebe da se vrati u elitni rang brazilskog fudbala, međutim to neće biti nimalo jednostavan zadatak.
Tim koji je javnosti postao poznat nakon one katastrofalne avionske nesreće se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Gojas, a upravo četvrto mesto je i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A.
U prošlom kolu su fudbaleri Čapekoensea slavili na gostovanju kod Amazonasa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Operario

Nakon ne baš najboljeg starta prvenstva, fudbaleri Operarija u poslednje vreme igraju na veoma visokom nivou, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na tri poslednja meča ostvarila isto toliko trijumfa.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na odličnom petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Gojas, pa ako se po jutru dan poznaje deluje da će se ova ekipa boriti za plasman u elitu, možda i do poslednjeg kola.
U prošlom kolu je Operario slavio na svom stadionu protiv Santosa, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju dosta dobro u poslednje vreme, a to se pre svih odnosi na Operario, koji ima tri vezana trijumfa i kako sada stvari stoje mišljenja smo da petoplasirani tim na tabeli neće doživeti poraz ni na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.45 u Superbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.